Perustason ensihoitaja - Helsinki

9Lives on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluu ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut ja hengityshalvauspotilaiden hoito sekä tällä hetkellä myös koronatestaus. 

Haemme nyt Helsinkiin Malmin toimipisteellemme

ENSIHOITAJIA ERILAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Ensihoitajilta edellytetään ensihoitoon suuntautunutta terveydenhuoltoalan koulutusta (ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja / sairaanhoitaja tai ensihoitaja), tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä ystävällistä työotetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ensihoitotyöstä ja ambulanssin kuljettamisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.  

Tarjoamme: 

Antoisan keikkatyön yhdessä Suomen suurimmista ensihoidon ja sairaankuljetuksen yrityksistä, loistavat työkaverit sekä tietenkin tehtävänmukaisen palkan. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja olemme joustava työnantaja. Ympärilläsi on kannustava ja moderni ympäristö sekä vahva tiimihenki. Keikkatyössä on myöhemmin mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Mainitsethan hakemuksessasi oletko kiinnostunut kokaikaisesta vai osa-aikatyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jouko Saarela puh. 0447110096. 

Tervetuloa joukkoomme!

Jaa ilmoitus