Tilannekeskuspäivystäjiä Helsinkiin

9Lives on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluu ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut ja hengityshalvauspotilaiden hoito sekä tällä hetkellä myös koronatestaus. 

Haemme tilannekeskuspäivystäjiä työskentelemään pääkonttorillamme Helsingin Vartiokylässä.

Tilannekeskuspäivystäjien työnkuvaan kuuluu kiireettömien potilaskuljetusten logistiikan ohjaaminen, kuljetustilausten ja turvapuhelinhälytysten vastaanottaminen ja riskiarvioiden tekeminen sekä muu toimintaan kuuluva asiakaspalvelu. Päivystäjiltä toivotaan myös valmiutta työskennellä ambulanssissa. 

Tilannekeskuspäivystäjänä toimiminen edellyttää vähintään perustason ensihoitajan koulutusta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta uusien järjestelmien omaksumiseen. Työssä tarvitaan myös ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Uudenmaan aluetuntemus on eduksi. 

Toivomme, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet paineensietokykyinen ja jämäkkä, ihmisläheistä työotetta unohtamatta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta tarvittaessa koulutamme Sinut tehtävään. 

Tarjoamme haastavan ja antoisan, vakituisen kaksivuorotyön yhdessä Suomen suurimmista ensihoidon ja sairaankuljetuksen yrityksistä, loistavat työkaverit sekä tietenkin tehtävänmukaisen palkan. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja olemme joustava työnantaja. Ympärilläsi on kannustava ja moderni ympäristö sekä vahva tiimihenki.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jouko Saarela puh. 044 711 0096.

Jaa ilmoitus